Marilyn Jurman: mulle meeldib meeldida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooletu elegantsiga:
 Oh So Retro, kus kõrvu paitab DJ Madis Aija kevadine muusikavalik 60ndate-70ndate soulist ja funk'ist ning mille kevaduudiste modelliks on näitleja Marilyn Jurman, näitab trentši 70ndatest (49 eurot), mille lopsakas lõige lubab seda kanda asjakohase hooletu elegantsiga.
Hooletu elegantsiga: Oh So Retro, kus kõrvu paitab DJ Madis Aija kevadine muusikavalik 60ndate-70ndate soulist ja funk'ist ning mille kevaduudiste modelliks on näitleja Marilyn Jurman, näitab trentši 70ndatest (49 eurot), mille lopsakas lõige lubab seda kanda asjakohase hooletu elegantsiga. Foto: Virge Viertek

«Ma võin vabalt jätta enesekindla inimese mulje, sest ma üldjuhul olengi seda,» sõnab laulja ja näitleja Marilyn Jurman.

«Aga näiteks lauldes ei tunne ma ennast laval veel väga koduselt, sest laulmine on minu jaoks palju isiklikum kui näitlemine,» lausub Jurman Buduaarile.

«Ma tunnen ennast ebamugavalt ka konfliktsituatsioonis. Oma ekspressiivsuse ja kõva hääle tõttu satun ma sageli konfliktidesse,» tõdeb naine.

Ta lisab: «Alati ehmatan ka ise, et appike, kuidas see jälle nüüd nii läks? Minu eesmärk ei ole vaielda, see ei meeldi mulle üldse!»

«Mulle meeldib meeldida, aga kui on tekkinud konflikt, siis ma kardan, et jätan nüüd halva mulje. See omakorda paneb mind tegema asju teiste, mitte enda pärast,» kommenteerib Marilyn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles