James Blunt julgeb tundeid väljendada vaid muusikas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Blunt
James Blunt Foto: Reuters / Scanpix

James Blunt tunnistab, et laulude kirjutamine on muutnud ta armuasjades argpüksiks, vahendab femalefirst.co.uk.

Hitiga «You´re Beautiful» kuulsaks saanud laulja, kes on varemalt olnud suhetes modell Petra Nemcova ja Briti seltskonnadaam Tara Palmer-Tomkinsoniga, tunnistas hiljuti, et tal on lihtsam oma tundeid paberile panna, kui neid teisele inimesele öelda.

«Mõnes mõttes on laulude kirjutamine lausa kahjulik, sest äkitselt leiad sa väljundi, mis on justkui petlik. Sul pole vaja otsest suhtlust, vaid sa võid öelda: «Ma ei oska seda sulle kirjeldada, aga ma lindistan selle ja saadan sulle.»,» ütles Blunt hiljutises ajaleheintervjuus.

Endisest armeeohvitserist 30-aastane muusik lisas, et juba noorest east alates erainternaatkoolis õppimine muutis ta äärmiselt emotsionaalseks.

«Mis puutub emotsionaalsesse kasvatusse, siis seitsmeaastaselt internaatkooli saatmine on suurim inspiratsioon, mis laulukirjutajale osaks võiks saada – sind viiakse perekonna juurest ära ja pannakse kümneks aastaks luku taha. See annab tunnetele erakordse intensiivsuse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles