Eesti parimaks autoroolis meikijaks valiti tartlanna Ave

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgus Eesti parim autos meikija. Pilt on illustratiivne.
Selgus Eesti parim autos meikija. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Conradi
Peugeot ja võrguajakiri femme.ee otsisid naist, kes autoga sõitmise ajal kõige paremini meiki teha oskab ja valisid võitjaks Tartus elava Ave.

«Kindlasti sai nii mõnigi naine sealt uusi nippe kõrva taha panna ning nii mõnigi mees oskab nüüd ehk paremini hinnata seda, kuivõrd head suudavad naised välja näha ka siis, kui kiire elutempo sunnib autos meikima või soengut kohendama,» ütles Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuht Rasmus Tali.

Konkursi võitja saab auhinnaks uue ja trendika Peugeot 206+ kasutusõiguse üheks nädalaks.

Võistlusel osalemiseks tuli femme.ee-le saata kas link Youtube’i videokeskkonda üles laetud klipile, milles autos või ühistranspordis meiki tehti või kaks fotot: pilt näost ilma meigita ning säravast lõpptulemusest. Internetis toimunud hääletusel võistlesid viis finalisti.

Autos meikimise Eesti meistri tiitlile toimus tihe rebimine kahe kandidaadi, Ave ja Anneli vahel, kes kogusid ka lõviosa 2882 hääletaja punktidest.

«Mul on 15 aastat autojuhikogemust ja 20 aastat meikimiskogemust, sellest see otsus ka tuli,» kommenteeris Ave võistlusel osalemist. «Puhkusel võtan sõbrannad ühes ja läheme võidetud autoga nädalaks lõbusalt kruiisima.»

Ave rõhutab, et autos meikimiseks tuleb eelkõige veenduda liiklusturvalisuses. «15-aastase autojuhikogemusega tunnen end autoroolis väga kindlalt. Ka võistluse jaoks meikimise ajal ei lasknud ma kordagi teed ega liikluses toimuvat silmist ning täiendava turvalisuse tagamiseks jälgisid kaks tagaistmel sõitvat inimest samuti teed,» lausus Ave.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles