Andrus Ansipi puhkuse dikteerivad lapsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip sõidab jalgrattaga Tallinnast Tartusse.
Peaminister Andrus Ansip sõidab jalgrattaga Tallinnast Tartusse. Foto: Peeter Langovits

Kahe nädala eest rattal Stenbocki maja eest puhkusele startinud peaminister Andrus Ansip (56) ütleb, et praegu dikteerivad tema plaane ikka lapsed, mitte rattasõit, vahendab Kroonika.

Möödunud nädalal sõitis Ansip oma vanemate lastelastega Tartust piki Emajõge Võrtsjärvele, käis Tondisaarel ja lõpetas retke Väike-Emajõel Grete motelli juures.

«Käisime ka rabamatkal Alam-Pedja looduskaitsealal ja nägime kümne meetri kauguselt suurt põtra,» rõõmustab Ansip. Peaministri sõnul teevad lapsed vahet ka pohlal ja jõhvikal ning tunnevad tupp-villpead ja sookailu!

Puhkuse teise nädala oli vanaisa nooremate lastelaste päralt – ujuti Verevi järves ja tiirutati ratastel Tamme staadionil. 8km/h,» pajatab peaminister, kes on sel aastal vändanud rattal juba 2800 kilomeetrit.

Saavutussportlikke eesmärke Ansip puhkuse ajaks ei seadnud. «Sport on mulle lõbu ja nauding, kuid mingid reeglid mul siiski on – alla 60 km sõitu ma ette ei võta ja vähemalt korra peab sõidu jooksul kiirus olema suurem kui 60 km/h!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles