Rasmus Rändvee näeb välja nagu kodutu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta uustulija Rasmus Rändvee
Aasta uustulija Rasmus Rändvee Foto: Viktor Burkivski

Saate «Eesti otsib superstaari» viienda hooaja võitja Rasmus Rändvee avalikustas, kus ta šoppamas käib ning kas ta peab end pigem masstarbijaks või eksklusiivse kauba eelistajaks.

Selgus, et Rasmus ise samastab oma välimust pigem mõne armetu kodutuga ning šoppama pole ta juba ammu jõudnud, kirjutab Buduaar.

«Pean end pigem tagasihoidlikuks tarbijaks. Igapäevaselt võib minu välimuses kohati pigem märgata sarnasusi kodutuga. Ma pole kaua kusagil nii-öelda šoppamas käinud,» tunnistas Rasmus.

«Eksklusiivne/ainulaadne kaup kõlab meeldivalt küll jah, kuid vaese muusik-mehena pean leppima maarahva garderoobiga,» muigas Rasmus, et kahjuks teenivad Eesti muusikud liiga vähe, et endale eksklusiivseid ning kalleid rõivad soetada.

Rasmus lisas veel: «Mis šoppamisse puutub, siis selles suhtes olen ma maailma ebahuvitavaim mees. Näiteks olen planeerinud endale kaua jalatseid osta, aga kahjuks pole veel tegudeni jõudnud. Kõnnin vanade kapist leitud seemiskingadega või paljajalu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles