Eesti näitlejataride seas valitseb beebibuum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleer Maibaum
Kleer Maibaum Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

«Teeb rõõmu, et noored näitlejad ei arva oma karjäärile mõeldes, et peaksid lapse sündimise edasi lükkama,» ei nurise nukuteatri direktor Meelis Pai sugugi, et peab õige pea toime tulema naisnäitlejata.

Iseäranis beebibuumikad on kaks lähestikku asuvat Tallinna kesklinna teatrit: linnateatri naisnäitlejaist hakkavad peagi sünnitama sõbrannad Hele Kõre ja Evelin Pang, nukuteatris on lapseootel Laura Nõlvak ning – puhkusel Karin Rask ja Lee Trei, kirjutas Õhtuleht.

Lisaks on tuntud näitlejataridest õnnistatud olekus kaks teleseriaali «Kodu keset linna» osalist, Alina Karmazina Vanemuisest ja vabakutseline Kleer Maibaum.

Nukuteatri juht Meelis Pai tunnistab, et lapsesaamise uudised teevad teatriperele ainult rõõmu: «Õige varakult on teada, et keegi on lapseootel ja saab oma asju planeerida: tükid, kus tulevane ema mängib peaosi, lähevad mõneks ajaks puhkama või kasutame dublante, aga oleme üritanud vastavad lavastused pigem ettepoole panna kui edasi lükata.»

23. mail tütre sünnitanud Karin Rask usub, et beebi jaoks tuleb leida piisavalt aega: «Mulle on tähtis, et laps oleks esimestel eluaastatel võimalikult palju emaga koos, sest see loob talle edaspidiseks turvatunde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles