Naine abiellus 600-aastase sillaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pont du Diable
Pont du Diable Foto: Wikipedia.org

Austraalia kunstnik Jodi Rose abiellus Lõuna-Prantsusmaal 600 aasta vanuse Le Pont du Diable sillaga.

Naine abiellus sillaga 17. juunil ning lisaks 14 pulmakülalisele oli kohal ka lähedal asuva linna Saint-Jean-de-Fosi linnapea, edastab Daily Mail.

Pruut kandis traditsioonilist valget pikka kleiti ja pruudikimpu.

Prantsusmaa seaduse järgi ei saa sillaga abielluda ning tegelikult see abielu ei kehti. Rose`i sõnul tunneb ta silla vastu suuri tundeid ning tema jaoks ei ole muul tähtsust.

«Minu jaoks on tugevad tunded ja seksuaalenergia need, mis on kõige tähtsamad. Armastan ka teisi sildu ja ka mehi. Samas aga mulle on see sild tähtis tema energia ja ta alt voolava jõe tõttu,» selgitas naine.

Austraallanna selgitas oma blogis sillaga tekkinud suhet: «Tegemist on nüüdisaegse armulooga. Olen maailmas rännanud üle kümne aasta ning mul tekkis just selle sillaga side. Minu ja silla abiellumist aitasid ette valmistada Barcelona sõbrad,» sõnas Rose.

Naise sõnul on sild küll kivist, kuid ta tunneb, et see sild on talle rahusadamaks ning seob teda maaga.

Le Pont du Diable rajasid Herault` jõele esmalt roomlased ning 11. sajandil täiustasid seda benediktiini mungad.

«Ta on parim abikaasa, mida naine soovida võib – kindel, usaldusväärne, sensuaalne ja kena. Samuti on ta väga pikaealine. Olen kindel, et lisaks praegusele 600 aastale säilib ta veel 600 aastat,» lausus austraallanna.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles