Sunset alustas suvehooaega raju karnevaliga

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunset alustas suve raju peoga.
Sunset alustas suve raju peoga. Foto: Anniki Leppik

Reedel hoogsa Rio stiilis sambakarnevaliga suvehooaega alustanud Sunset meelitas kohale sadu inimesi, keda lõbustasid eksootilised tüdrukud ja Eesti popimad DJd. Pidu jätkub täna õhtul.

Juba kell 23 oli Sunseti ette kogunenud väike rahvamass, kes ootas sisse laskmist. Esimesed klubisse pääsejad said piletiga kaasa Hawaii lillelise kaelapärja. Rahvas kogunes hoogsalt ja juba südaööl oli klubi, terrass ja Star Cafe rahvast puupüsti täis.

Nii rannaterrassil, klubis kui ka Star Cafes mängisid kuumimaid klubihitte Eesti popimad diskorid. Mitmekülgne muusikavalik andis inimestele võimaluse leida endale meelepärasem tantsumuusika.

Kuigi põhiline möll käis klubis sees, ei jäänud sellele alla terrassil toimuv aktiivne pidu, kus Djde kaasaelamisel keerutas jalga paarkümmend inimest.

Terassil oli avatud ka kokteilibaar „Mojito Beach" kus rahvast lõbustasid särtsakad showbaarmanid.

Klubis sees lõbustas rahvast värvilises lõunamaises kostüümis mees, kes õpetas lavalt inimestele rütmikaid karnevalitantse, mis ei nõudnud suurt tantsuoskust.

Enamasti tuli inimestel ainult puusi ja tagumiku nõksutada.

Eriti läks inimestele peale Rio de Janeiros välja kujunenud tantsustiil samba, mille saatel nõksutasid peale noorte puusi ka vanemas eas inimesed.

Tantsuhuvilisi oli nii palju, et tantsuplats jäi kohati väikesekski.

Kui karnevalitantsud olid selgeks õpitud, astus tantsupõrandal üles showtrupp Lancy, kes pakkus vaatajatele hoogsa lõunamaise muusika saatel värvikat tantsushowd erinevate silmapaistvate kostüümide ja särtsakate eksootiliste tantsusammudega.

Peale programmi oli inimestel võimalus värskelt õpitud tantsusamme edasi praktiseerida. Enamik sellest võimalusest loobus ja pidu kulges harilike kuid hoogsate Eestimaiste tantsusammudega edasi.

Veel kell 3 öösel tungles klubi uksetaga mitukümend inimest, kes tahtsid peost viimast võtta. Rahvast oli nii palju, et et inimesed ei pääsenud ei sisse ega välja.

Sunset jätkab täna lõunamaist karnevali. Uksed avatakse kell 23 ja sissepääs on kõigile 100 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles