Galerii: täna avati Rock Summer 25 festivali väravad

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval avati Rock Summer 25 festivali väravad. Kahe päeva jooksul astub laval üles 40 artisti meilt ja mujalt.

Festivali alustas Rockilaval kell 13 Eesti blues-rock bänd Dramamama.

Lisaks neile saab laupäeval nautida Taavi Petersoni ja Üdi, ansambli Sinine, Marya Roxxi, Metsatöllu ning Vaiko Epliku ja Eliidi kontserte. Välismaistest artistidest esinevad teiste hulgas Sharon Corr, Mumiy Troll ja Skindred. Õhtut kroonib Kanada laulja Bryan Adams, kes alustab südaööl kahetunnise soolokavaga, mille ajal on laval massiivne videoekraan.

Teise päeva juhatab pealaval sisse Pantokraator, Rockilaval alustab ansambel Puzle. Pühapäeval astuvad üles ka Winny Puhh ning Ivo Linnat & In Spe. Välisartistidest näeme ja kuuleme esimese Summeri legendi P.I.L.-i ning heavy metal bändi Skid Row. Festivali lõpetab pühapäeva õhtul kahetunnise show’ga Zucchero. Rohelise lava/EDM-telgi pidu kulmineerub pühapäeval Rudimentali, Röyksoppi ja Andy C esinemistega.

Festivalialal asuvad erinevad söögi- ja joogipunktid, lastega pered saavad lustida Airfun lastealal ning lauluväljaku tuletornipoolses küljes asub invaala, kus saavad segamatult festivali nautida ka ratastooliga külastajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles