Õllesummeri suurkontserdiks valmis uusversioon 90ndate hittloost «Armastan ma luuserit»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: promo

Tänavuse Õllesummeri finaalkontserdiks «20 magamata aastat» on valminud uusversioon Soome popduo Nylon Beat megahitist «Rakastuin mä looseriin», mida 1996. aastal kaverdas teiste hulgas ka Eesti popbänd Best B4.

Kunagisest poploost on Smilersi ja Genka esituses saanud käredahäälne rokklugu «Armastan ma luuserit», olulise värskenduskuuri on läbi teinud ka tekstiosa.

«Soomlaste sünapop tundus parajalt põneva väljakutsena. Lisaks uutmoodi sissemängitud ja lauldud loole kõlab intrigeerivalt ka Genka osalus Smilersi ridades. Saab näha ja kuulda, kuidas see Õllesummeri suurkontserdil live'is kõlama hakkab,» kommenteeris uut aranžeeringut Hendrik Sal-Saller.

Karl-Erik Taukar, Ines, Getter Jaani, Genka, Hendrik Sal-Saller ja Smilers astuvad üles 6. juulil Õllesummeri pealaval suurkontserdil «20 magamata aastat».

Festivali juubelikontsert on tagasivaade Eesti parimatele lugudele läbi kahekümne aasta. Igast aastast on valitud üks enim edetabelites figureerinud lugu ning paljud neist kõlavad hoopis uues kuues.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles