Mick Jagger: internet tuleb muusikutele kasuks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Jagger
Mick Jagger Foto: Reuters / Scanpix
Rokkbändi Rolling Stones solist Mick Jagger leiab, et internet tuleb noortele muusikutele kasuks, kuna aitab neil kergemini silma paista.

«Nüüd on uue muusika avastamine väga lihtne, kuna seal (internetis) on sul sellele ligipääs,» vahendab digitalspy Jaggeri sõnu.

Rokkar lisas, et enne interneti tulekut oli edetabelitest väljapoole jääva uue muusika leidmine väga keeruline ja kulukas.

«Mäletan, et väga raske oli leida midagi, mis polnud edetabelite massimuusika. Sellest väljapoole jäävaid asju oli väga keeruline leida,» meenutas Jagger, kelle arvates aitab internet noortel artistidel küll kergemini silma paista, kuid samas on selle tulemusel ka konkurents tihedamaks muutunud.

«Bände on nii palju. Kuidas sa nende seast silma paistad? Lisaks sellele, et oled suurepärane muusik, väga hea välimusega ja särav esineja,» küsis Jagger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles