Mel B abikaasa tappis kiviga pardi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown
Melanie Brown Foto: Reuters / Scanpix

Vürtsitüdruk Mel B filmiprodutsendist abikaasat Stephen Belafonte’i, kes sattus meedia huviorbiiti oma eksabikaasa peksmise tõttu, ootab koduosariigis New Jerseys vahistamine, kuna mees tappis kiviga pardi ega tasunud selle eest määratud trahvi.

Belafonte, kes Mel B juuni algul salaja naiseks võttis, tunnistas end süüdi oma koduõues pardi surnukslöömises, kuid ei tasunud selle eest määratud rahalist karistust, vahendab FemaleFirst.

Oceani maakonnakohtu esindaja sõnul on pardi tapmise eest määratud trahv tasumata ning kui mees piirkonda naaseb, ootab teda ees vahistamine.

32-aastane Belfonte lasi 2003. aastal rusikad käiku ka oma eksnaise peal. Toona mõisteti mehele vanglakaristus, millest ta aga perevägivallateemalisel koolitusel osalema nõustudes vabastati.

Mel B’d ei näi mehe must minevik heidutavat: USA jutusaate juhi Larry Kingi küsimusele, kas ta soovib veel lapsi saada, vastas kahe tütre ema, et loomulikult tahab ta seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles