Rannapeod tulevad tagasi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahupeod toimuvad Sunsetis suvel kord kuus.
Vahupeod toimuvad Sunsetis suvel kord kuus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalavahetusel avab suurejoonelise karnevaliga taas uksed rannas asuv ööklubi Sunset, mille suveplaanidesse mahuvad tänavugi vahupeod, Bacardi Feeling ja palju muudki.

"Analoogselt eelmisele aastale on rannaklubi Sunset ka sel suvel avatud ainult reedel ja laupäeval," avas klubi programmijuht Erlend Aav. "Iseloomult on tänavused suvepeod sarnased mullusega, kuid korralduselt on väikseid muudatusi."

Järgmisel nädalavahetusel uksed avav Sunset alustab tänavu kahepäevase Rio stiilis karnevaliga. Lõunamaised karnevalitüdrukud teevad möllu nii klubis, kui rannas.


Lisaks pakutakse kõigile kohaletulnuile karnevaliõpetust.

Nii rannaterrassil, klubis kui ka Star Cafes mängivad muusikat Eesti popimad diskorid. Samuti on terrassil avatud kokteilibaar showbaarmanidega.

Aava teatel jagub Sunsetti eriüritusi kogu suveks. Juba nädal hiljem toimub rannas selle suve esimene vahupidu, juuli alguses väisab Pärnut Bacardi Feeling ja juuli lõpus raadio Sky Plus oma autoloosimisega.

Aav nentis, et Sunset pakuks suvel rõõmuga pärnakaile ehedaid rannapidusid, kuid see pole võimalik Pärnu linnavalitsuse seatud piirangute tõttu.

"Sunset on rannaklubi ja peod võiksid toimuda suvel ka väljas, kuid kahjuks ei luba linnavalitsus pärast südaööd väljas lärmi teha," rääkis Aav.

Aav lisas, et Sunset on üritanud korduvalt linnavalitsusega läbi rääkida rannapidude korraldamiseks, kuid linn on jäänud jäärapäiselt oma öörahu piirangute juurde.

"Vaatasin Pärnu suveürituste kalendrit ja avastasin, et tegelikult ei olegi sel suvel Pärnus üritusi," ütles Sunseti programmijuht. "Mitmed korraldajad on rääkinud, et nad loobusid Pärnus ürituste korraldamisest just linnavalitsuse seatud piirangute tõttu."

Sellele vaatamata on Aava teatel suvi läbi avatud Sunseti terrass.

"Eks võtame siis tagasihoidlikumalt, teeme väliüritused väiksemas mahus ja laseme pärnakail rahulikult suve nautida," märkis programmijuht.

Pärnu Postimees ja 24tundi.ee loosivad Sunseti järgmise nädala avaüritusele välja 2x2 pääset! Võitmiseks tsekka piletimängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles