Ott Lepland tegi raadiobossile tüngakõne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne Plaat 2013. Ott Lepland.
Kuldne Plaat 2013. Ott Lepland. Foto: Viktor Burkivski

Power Hit Radio Hommikuprogrammi tüngakõned on üllatanud ja erutanud paljusid raadiokuulajaid, kelle hulka lisandus täna aga nö üllatuskülaline, Power Hit Radio programmijuht ja DJ Urmas Kolsar isiklikult. Pole imestada, et Kolsar tüngakõne võrku langes, sest talle helistas Ott Lepland.

Kui tavaliselt ajavad kuulajaid tüngaga segadusse PHR Hommikuprogrammi juhid Kristjan Rabi ja Andres Puusepp, siis sel korral astus tüngategija rolli Ott Lepland. Lepland sai suurepäraselt hakkama, kusjuures idee just Kolsar sihikule võtta tekkis Otil endal. Teemaks oli ühes varasemas tüngakõnes üles kerkinud probleem, mis ärritas kindlustusfirmat. Igal juhul täitis kõne oma eesmärgi, sest emotsioonid kütsid raadioeetri korralikult kuumaks.

Urmas Kolsar ise tunnistas, et kõne oli tõepoolest meisterlikult tehtud ning kiitis Otti. «Suured tänud meeldivalt üllatava hommiku eest!» - nagu ta kõne lõpus pärast mõnd hella vandesõna naerdes ütles.

Ajaloolise telefoniheitluse Ott Lepland-Urmas Kolsar leiab Power Hit Radio kodulehe tüngakõnede rea viimaselt positsioonilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles