Ansambel Sinise uue video tossumasina päevarent oli 40 eurot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinise bänd: Jaagup Tormis, Mauno Meesit, Liina Rätsep
Sinise bänd: Jaagup Tormis, Mauno Meesit, Liina Rätsep Foto: Riina Varol

Täna ilmus Sinise muusikavideo loole «I Can't See You», mis on ühtlasi uus raadiosingel Saksamaal ilmunud albumilt «Dreams Come True».

Video autoriks on Ergo Kuld. Mauno Meesit aka Sinine kommenteerib: «Meie video filmimisel töötas tossumasin terve päeva ja selle päevarent maksis 40 eurot. Hea näide sellest, kuidas alati ei ole profesionaalse tulemuse saavutamiseks vaja rahamägesid. Birgitile soovin aga Eurovisioonil edu, ausalt.»


Sinise esinina Mauno Meesiti kõrval teeb videos kaasa ka bändi naishääl Liina Rätsep, kelle seljas näeb kaunist Liisi Eesmaa kleiti.
 
Legendaarse Saksa elektroonikaleibeli Accession Records all sügisel ilmunud teine täispikk album jõudis kohe pärast ilmumist ühe tähtsaima Saksa edetabeli German Alternative Charts esimesele kohale ning kaks esimest singlit plaadilt olid möödunud sügise ja talve ühed enim mängitud lood Eesti raadiojaamades. Nüüd on kord uue singli käes.
 
Loo saab tasuta alla laadida SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles