Lil´Wayne katkestas kontserdi hullunud publiku tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil´ Wayne
Lil´ Wayne Foto: Reuters / Scanpix

Räppar Lil´Wayne oli sunnitud hiljuti Suurbritannias toimunud kontserdi varakult lõpetama, kuna publiku seas puhkes kaklus.

Laulja, kelle õige nimi on Dwayne Michael Carter Jr, esines Londoni Stratford Rex – nimelises kontserdipaigas, kuid väidetavalt sunniti ta lavalt enneaegselt lahkuma, kuna publik hakkas tema suunas klaase viskama, kirjutab WENN.

Väidetavalt algas vahejuhtum sellest, et kontserdi VIP-ala muutus ülerahvastatuks ning selle tulemusena tekkis endast välja viidud fännide seas vähemalt kuus erinevat kaklust. Räppari turvameeskond ei tulnud pingelise olukorra maha rahustamisega toime ning staar tuli lavalt varjule viia.

«Kui ta lavalt maha astus, viskas keegi tema suunas rõdult klaasi. Siis ta pöördus tagasi, justkui oleks tahtnud rahvele midagi öelda, ja tema suunas visati veel viis või kuus klaasi ja muud asja. See oli kohutav segadus!» ütles lähedalseisev isik portaalile allhiphop.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles