Reese Witherspoon: mul on väga piinlik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Toth ja Reese Witherspoon politseifotol
James Toth ja Reese Witherspoon politseifotol Foto: SCANPIX

Näitlejanna Reese Witherspoon tunneb piinlikkust oma reedehommikuse käitumise üle.

Reese ja ta abikaasa James Toth arreteeriti ja saadeti Atlantas lühikeseks ajaks trellide taha pärast seda, kui Atlanta liikluspolitsei märkas, et Toth sõidab oma autoga valel sõidurajal.

«Kuna juurdlus käib, ei saa ma kõike kommenteerida, mida meedias väidetud. Kuid tahan öelda, et olin ilmselgelt joogiga üle pingutanud ja tunnen öeldu pärast suurt piinlikkust,» vahendab People näitlejanna esindaja saadetud pressiteadet.

«See oli hirmuäratav olukord ja ma kartsin oma abikaasa pärast, kuid see pole muidugi mingi vabandus. Suhtusin lugupidamatult politseinikusse, kes tegi lihtsalt oma tööd. Sõnad, mida ma tol päeval kasutasin, et peegelda kindlasti seda, kes ma olen. Ma austan politseid väga ja kahetsen oma käitumist.»

Mehele esitati süüdistus joobes juhtimises ning sõiduraja vahetamisega mitte toimetulemises. Autos olnud Witherspooni süüdistatakse politsei käskude eiramises. Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles