Sel neljapäeval toimub läbi aegade suurim Inseneride moe-show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inseneride moeshow
Inseneride moeshow Foto: promo

Juba viiendat aastat toimuv Inseneride moe-show tõotab tulla läbi aegade suurim: lavale jõuab 21 noort disainerit, 18 kollektsiooni ja üle 60 eesti modelli. Selleaastane teema «Minu teine mina» annab võimaluse moeloojatel olla loominguline ning paljastada teisi külgi endas.

Eelmise aasta žürii sõnul saab paljud kollektsioonid kohe müüki panna, sest kvaliteet on väga kõrge.

Ka selle aasta osaleja Anneliis nokitseb veel hoolega, et anda viimane lihv ja võimalikult kõrge kvaliteet oma kollektsioonile: «Teistel osalejatel on palju kihvte ideid, seega konkurents on tulemas väga tihe.»

Parimad kollektsioonid selgitab välja auväärne žürii koosseisus: moelooja Katrin Kuldma, ehtekunstnik Tanel Veenre, moeblogija Merily Leis ning moetoimetaja Aljona Sokolovskaja ajakirjast MOOD. Välja selgitatakse ka publikulemmik.

Pärast show’d Tudengimajas on võimalik tähistada koos korraldajatega sünnipäeva pidu hubasel Pööningul koos tordi ja klaasikese kihisevaga.

Lisainfot moe-show kohta leiad SIIT ja SIIT.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles