Põhja-Tallinn otsib bändi uut naislauljat. Hetkel asendab Maiat Liis Lemsalu

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli.
Põhja-Tallinna lõvikuninganna Maia
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli. Põhja-Tallinna lõvikuninganna Maia Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti toimus noorte menubändil Põhja-Tallinn põnev kohtumine Tallinna linnapea Edgar Savisaarega. Meer tunnistas Pealinna veergudel, et teda võlub nende seos Põhja-Tallinna linnaosaga.

Oma esikalbumi eest võlgneb Põhja-Tallinn samuti tänu just linnale. Kurb uudis on siiski see, et bändist lahkub Maia Vahtramäe, vahendab Pealinn.

Hetkel otsibki Põhja-Tallinn oma ridadesse uut naissolisti

Jaanus: Me polegi veel laiema avalikkuse ees välja kuulutanud, et otsime uut naislauljat. Aga töö käib kogu aeg. Valisime juba viis lauljat välja, kõikidega tegime väikest viisi proovi ja praegu on meil kaks lauljat välja valitud.

Kenny: Naislauljaga on hetkel tõesti veidi keeruline. Praegu käib kontsertidel koos meiega Liis Lemsalu. Aga loomulikult tahaksime oma bändi täiskohaga naislauljat.

Risto: Kandidaadid ei pea kindlasti olema Põhja-Tallinnast. Kuid kindlasti pole see lihtne töö ja kindlasti peaksid nad hästi laulma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles