Mahavok teeb Õllesummeril võimsa comebacki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kare Kauks saates «Eesti otsib lemmiklaulu»
Kare Kauks saates «Eesti otsib lemmiklaulu» Foto: TV3

Üle 20 aasta astub taas suurele lavale legendaarne Eesti 1980. aastate menubänd Mahavok koos Kare Kauksiga.

Ansambli uue tulemise lainel Õllesummeril esinev Mahavok lubab nii muusikalist kui visuaalset tipplavastust.

Eesti ühe omapärasema helikeelega ansambel esitab festivalil nii enda uusi instrumentaallugusid, kui eesti levimuusika kuldvaramusse kuuluvad hitte nagu «Tunnete keel» ja «Mägede hääl». Kontserdi muusikalist poolt toetavad visuaalsed klipid ekraanidel.

Mahavok alustas ansambli Spiraal nime all progemuusikaga 1980te aastate alguses. Mahavoki nime all esineti esmakordselt 1982. aastal koos Radariga. Ansambli koosseisu on lauljatena peale Kare Kauksi lühemat aega kuulunud ka Karl Madis ja Marju Länik. Mahavokilt on ilmunud kaks kauamängivat: 1987. ja 2002. aastal. 1987. aastal võitis Mahavok Eesti levimuusika ihaldatuima auhinna - Tartu Muusikapäevade Grand Prix.

Mahavok astub Õllesummeri uudsel Heinekeni laval üles festivali teisel päeval, 9. juulil.

Tallinna Lauluväljakul 8.-12. juulini toimuva Õllesummeri selle aasta peaesinejad on Moby ja Vene rokkmuusika liider Mumiy Troll. Festivali lõpetab oma esinemisega Eesti esimene maailmanimega artist Kerli.

Üle 17 aasta tuleb Õllesummeri uuel Heinekeni laval kokku Eesti shokkroki teerajaja Onu Bella & Öörahu. ETV populaarse saate Laululahing koorid saavad kokku Õllesummeri Poplaulupeol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles