Olav Osolin lauluetteastest: pabinaga läks paar sõna meelest ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Osolin saates «Su nägu kõlab tuttavalt»
Olav Osolin saates «Su nägu kõlab tuttavalt» Foto: promo

Kui Olav Osolin kuulis, et TV3 uues meelelahutusshow's «Su nägu kõlab tuttavalt», kus tuntud lauljad ja näitlejad muusikatähti parodeerivad, peavad laulunumbriga maha saama ka neid hindavad žüriiliikmed, loobus ta esmalt kohtunikurollist.

«Olen küll koolipõlves bändi teinud ja trumme mänginud, aga ma ei ole kunagi varem lauldes üles astunud,» põhjendab Osolin Õhtulehele antud intervjuus.

Žüriides sageli lauluetteasteid arvustav meedia- ja reklaamiekspert Olav Osolin pidi homme ekraanile jõudva teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt» avaosas esimest korda ise prožektorite valguses oma lauluhääle kuuldavale tooma.

Osolin tõdeb, et pabina tõttu läks tal isegi paar sõna meelest ära, kuid asendas need omaloominguga.

Erinevalt võistlejaist, kelle jäljendatavad artistid selguvad loosiga, said žüriiliikmed oma lauluvaliku teha ise.

Etteastet valmistas ta ette umbes nädal aega: «Laulsin omaette, käisin Maikenile ette laulmas ja võtsin ka kitarri koju, et harjutada.»

Kuigi kitarrisaade kõlas lindilt, pidi pillisõrmitsemine sellegipoolest loomulikult mõjuma. Nõnda õppis mees korralikult akordid ära, et kohapeal pillimängu markeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles