Mick Jagger hoiab end vormis jõusaalis käies

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Jagger
Mick Jagger Foto: Reuters / Scanpix

64-aastane rokkar Mick Jagger käib saleda figuuri säilitamiseks regulaarselt jõusaalis.

Oma liibuvate T-särkide ja kitsate pükste poolest tuntud Jagger tunnistas, et vanemaks saades on hea vormi säilitamine raskemaks muutunud, kirjutab femalefirst.

«Käin sageli jõusaalis. Siin pole tegelikult mingit saladust. Ma sündisin sellisena. Pärast 30-aastaseks saamist pead natuke rohkem vaeva nägema ja jõusaalis käima hakkama,» seletas Jagger.

Ometi pole mehel niipea plaanis pensionile minna. «Olen kindel, et ühel päeval see juhtub, aga hetkel pole seda veel juhtunud, nii et me ei püüa tänasest päikesepaistest homseid pilvi otsida,» sõnas Jagger.

Muusik lisas, et talle meeldib lõõgastuda oma tütardega tantsides. «Kui keegi on 48-tunnisest töönädalast väsinud, peaks ta Prantsusmaale kolima. Ta peaks vähem töötama, võib-olla 30 tundi nädalas ja rohkem väljas käima, oma tütardega tantsima minema – see aitab,» rääkis Jagger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles