Vau! Zenja särk on endale karvad kasvatanud

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepäev Iris Janvier uue kollektsiooniga Schlössle´s.
Zenja oli endale kaenla alla karvad kasvatanud
Naistepäev Iris Janvier uue kollektsiooniga Schlössle´s. Zenja oli endale kaenla alla karvad kasvatanud Foto: Maksim Toome

Möödunud reedel, 8. märtsil, toimus Schlössle hotellis kaks pidulikku sündmust - õhtusöök M.C Grill restoranis ja kokteiliõhtu Suite Lounge´s. Õhtujuhiks oli hoogne stilistikaguru Zenja Fokin, kelle  triiksärgile olid nimelt juuksekarvad kasvanud.

Kevad-suvist kollektsiooni esiltles Eesti rõivabränd Iris Janvier.

Tahiti Mustade Pärlite ekspert Madis Männi rääkis pärlite sünniloost ning esitles ehtekunstniku Gvido Valickis kätetööd.

Kõik külalised said osaleda loosis, mille auhinnad pani välja Suite lounge, Babor Spa, Babor´i kehahooldussari ja Iris Janvier.

Õhtu teine pool jätkus Suite lounges, kus muusikat valis DJ Ive ning naiste elustiili - ja ilujooki tutvustas bränd OCOO. Moehuvilistele pakkus väiksese lisapala Iris Janvier  kollektsioon - Lounge Exclusive.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles