Paparatso: Iglesiase backstage`i otsiti ilusaid tüdrukuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iglesiase backstage`i otsiti enne kontserdi algust ilusaid tüdrukuid - 29.04.09
Iglesiase backstage`i otsiti enne kontserdi algust ilusaid tüdrukuid - 29.04.09 Foto: paparatso
Vahetult enne eilset Iglesiase kontserdi kõndis Saku Suurhalli ees edasi-tagasi närviliselt üks eksootilise välimusega meesterahvas, kõnetades kaunitare ning suunates innukamaid neist vaid artistidele mõeldud sissepääsu poole.

«Nägin oma silmaga, kuidas Saku Suurhalli ette tuli üks hispaanlase välimusega mees ja hakkas otsima ainult ilusaid tüdrukuid ning jagas neile lavataguseid piletid,» pajatas Elu24le poiss, kes kontserdipaiga ees oma tüdruksõpra ootas.

«See oli päris põnev vaatepilt jälgida, mida tüdrukud sellises olukorras teevad. Mõndasid neist tuli latiinomehel päris kõvast moosida, aga siis tulid mingid kaks miniseelikutes tšikki, kes võtsid pakkumise kiirelt vastu ning suundusid mehe poolt osutatud backstage`i poole.

Aga nelja vene keelt kõnelevat tüdrukut tuli hurmuril päris pikalt meelitada, kuid need jätsid mehe ikkagi lõpuks pika ninaga.

Huvitav, kas siresäärseid põhjamaa kaunitare otsiti backstage`i Enrique või tema bändikaaslaste meelt lahutama?

Kiika ka vihje saatja poolt tehtud paparatsopilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles