Iglesiase fännid: ta ei teinud meist väljagi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iglesias ei teinud peale kontserti oma fännidest enam väljagi...
Iglesias ei teinud peale kontserti oma fännidest enam väljagi... Foto: paparatso
Kaunitarid, kes olid jäänud pärast kontserti oma lemmikpoissi ootama, et saada autogramm, pidid pettuma, sest Iglesias oli väsinud ega suutnud teda värava taga oodanud fännidele isegi naeratada.

«Jäime pärast kontserti Enriqued ootama, et talt autogramm saada, kuid kahjuks see ei õnnestunud,» pajatas üks värava taga külmast värisev lembelauliku fännitar.

«Ootasime teda ikka päris kaua. Kellel olid juba näpud külmad, kellel külmetasid varbad ja pooled olid loomulikult ka oma hääle ära karjunud. Tagauksest välja vupsanud Iglesias vaatas vaid korra meie poole ja läks siis kiiresti bussi. Ta isegi ei naeratanud meile,» olid tütarlapsed Iglesiase käitumisest nördinud.

Fännide meeleolu oli kurb ja paljud imestasid, miks ta nii tegi. «Me ei viitsi nüüd isegi Hollykasse enam minna, et vaadata, kas ta sinna ka pidutsema tuleb, nagu räägiti.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles