Enrique Iglesias: Eesti rahvas, te olete suurepärased!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesiase kontsert Saku Suurhallis 29.04.09
Enrique Iglesiase kontsert Saku Suurhallis 29.04.09 Foto: Karli Saul
Kolmapäeva, 29. aprilli õhtul Saku Suurhallis poolteist tundi kestnud megakontserdi andnud superstaar Enrique Iglesiasel oli täismaja, enam kui 8000 pealtvaataja eest lavalt maha astudes huulil vaid üks emotsioon: «Eestlased on ning jäävad minu parimaks publikuks!»

«Eelmine kord Eestis käies väideti mulle, et Eesti inimest on raske pidutsema saada; et eestlane on nii tagasihoidlik, vaoshoitud ja korralik. Juba siis oli seda raske uskuda. Aga täna sain ma kinnituse, et see on mingi imelik müüt: siinne publik on lihtsalt parim.»

«Sain sellest aru hetkel, mil algasid lisalood – see rahvas lihtsalt rokib täiega! See oli palju parem kontsert kui eelmine kord!»

Nii õhkas Enrique Iglesias pärast seda, kui oli näinud ja kogenud kolmapäeva õhtul Saku Suurhalli saabunud publiku rõõmuhüüdeid, pisaraid ja tormilist aplausi.

Oma avalooga «Can You Hear Me» tuhandete pealtvaatajate ette lavasügavusest rahva ette tõusnud artist ei jäänud kogu peo vältel põrmugi vaoshoituks.

Lisaks selle, et ühel hetkel langesid taevast hõbedased paberhelmed, suutis täht publikut lummata ka sellega, et tõmbas lavale nii mõnegi neist endist: armunud noorpaari, pisipõnni ja tagatipuks noore neiu, kes ei tahtnud Enriquest vaat et enam kunagi lahti lasta.

Ülejäänutel jäi vaid ahhetada ning, mis seal salata, paljudel hardusest nutmagi hakata.
Enrique Iglesiase lood sel õhtul olid järgmised:

«Can You Hear Me»

«Love To See You Cry»

«Rhythm Divine»

«Bailamos»

«Ring My Bells»

«Don't You Forget About Me»

«Purple Rain»

«Not In Lovev»

«Be With You»

«Tired Of Being Sorry»

«Do You Know? (The Ping Pong Song)»

«Takin' Back My Love»

«Hero»

«Escape» 

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles