Meedias kirjutatu teeb Enrique Iglesiasele nalja

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul mitmetunnise hilinemisega Tallinna jõudnud latiinostaar Enrique Iglesias ütles, et loodab siin ka pidutseda, kuid tahab tänaseks kontserdiks heas vormis olla.
Eile õhtul mitmetunnise hilinemisega Tallinna jõudnud latiinostaar Enrique Iglesias ütles, et loodab siin ka pidutseda, kuid tahab tänaseks kontserdiks heas vormis olla. Foto: Toomas Huik

Täna Saku suurhallis juba teist korda Eesti publiku ette astuv laulja Enrique Iglesias avameelitses, mida ta arvab oma jalgadest, unetusest ja suhtest Anna Kurnikovaga.

Paraku jäi Iglesiaselt (33) e-kirja teel saamata vastus küsimusele, kui palju vastavad tõele kahe eesti neiu Elina Kanni ja Anett Arnimi väited, et pärast eelmist kontserti Tallinnas kaks aastat tagasi oli ta kutsunud nood oma hotellituppa ning hiljem koguni sünnipäevapeole Floridasse. Küll aga meenusid tüdrukud Iglesiasele Tallinna lennujaamas, kus ta lausus, et sooviks neid ka tänasel kontserdil näha.

Enrique, te olete tohutult edukas ja menukas artist, mis eeldab kõva töörabamist ja meeletult palju reisimist. Mis on see, mis innustab teid ikka edasi ja edasi pingutama?


See, et saan tegeleda alaga, mida ma elus kõige rohkem armastan – muusikaga.

Millist oma laulu peate kõige paremaks ja miks?


Praegu tundub mulle, et kõige parem on «Tired of Being Sorry». See on lahe lugu, sest on mõneti sünge, aga samal ajal on selles nii palju energiat.

Kes on need artistid, kelle muusikat te kõige rohkem naudite?


Olen suur Bruce Springsteeni fänn, samuti meeldib mulle Dire Straights. Mõlemad on mind kõvasti inspireerinud.

Ilmselt tahavad miljonid mehed maailmas olla teiesugused kenad südamevallutajad. Öelge neile meestele, mis on südamemurdjaks olemise juures sellist, mida need mehed ei oska ette kujutadagi!

Noh, selle asja suurus – teate küll – ei ole midagi sellist, mille üle uhkustada, hahahaa. (Viitab oma meheaule, mille kohta on varem meedias öelnud, et see on väikeste killast – P.P.) Või siis minu jalad. Mu jalad on nagu kanakoivad.

Olete öelnud, et kannatate unetuse all. Kui tõsine see probleem on ning kuidas see mõjutab teie elu ja karjääri?

See muutub üha tõsisemaks, lausa elulaadiks. Mulle meeldib öösiti uusi laule kirjutada ja salvestada. Öö on aeg, mil mul tuleb peale eriline inspiratsioon.

Kujutan ette, et olete elukaaslase Anna Kurnikova teemal esitatud küsimustest surmani tüdinud, aga mul pole sellest küsimusest ometi pääsu, sest viimasel ajal on teie suhte kohta tulnud äärmiselt vastuolulist teavet. Näiteks olete väidetavalt öelnud, et Anna ei abielluks teiega kunagi, ehkki ta on teie elu suur armastus. Annan teile võimaluse teha neile kuulujuttudele lõpp: öelge palun, milline on teie suhe ja mida ootate sellelt tulevikus.

Ma ei võtaks kõmuajakirjandust kunagi tõe pähe. See on naeruväärne, kuidas tabloidides paisub mingi lihtne lause järjest suuremaks ja suuremaks looks. Ausalt öeldes, kui ma mõnikord ajakirjandust sirvin ja sealt miskit leian, siis ei jõua ära imestada, kust nad küll kõik need lood võtavad.

Väga naljakas on näha, kuidas alguses on tegu mingi naljaga, see on isegi kirjas kui nali, ja kuidas lõpus saab sellest kellelegi usutav tõsiasi.

Mis puutub abiellu, siis ma tõepoolest ei usu sellesse. Nüüdisajal ei ole vaja paberitükile allkirja anda, et kellegagi koos olla.

Enrique, te olete tuntud selle poolest, et ei võta ajakirjanikke kuigi tõsiselt. Kui palju te minu küsimustele vastates fantaasiat mängu panite?


Ma olin aus. Ma vannun seda! Küll te aru saate, kui ma nalja teen.

Kontserdilnii uued kui vanad lood

Eile kell 19.30 saabus kolmetunnise hilinemisega Tallinnasse latiinostaar Enrique Iglesias. Laulja tunnistas, et on lennureisist väsinud, ent vaatamata sellele loodab ta Tallinnas ka pidutseda.

«Kindlasti tahan homme heas vormis olla,» lubas ta eile ning lisas, et kontserdil esitab ta nii uusi kui ka vanu laule.

Iglesiase eelmise Tallinna kontserdi ajal 2007. aastal palju kõmu tekitanud Anett Arnimi ja Elina Kanni kohta ei osanud Iglesias suurt midagi öelda. «Mul on igal pool pruute, kellest ma hiljem teada saan,» muheles ta. «Ma ei mäleta, võib-olla tegingi nendega koos pilti, aga ei midagi enamat.» Laulja avaldas soovi tüdrukuid ka sel aastal kontserdil kohata. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles