Galerii: lembelaulik Enrique Iglesiase saabumine Tallinna lennujaama

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28.04.09, umbes 19.30 paiku maandus Tallinna lennujaamas Enrique Iglesiase eralennuk, pardal loomulikult laulik koos oma meeskonnaga.
28.04.09, umbes 19.30 paiku maandus Tallinna lennujaamas Enrique Iglesiase eralennuk, pardal loomulikult laulik koos oma meeskonnaga. Foto: Karli Saul
Täna, umbes poole kaheksa paiku õhtul, maandus Tallinna lennujaamas Enrique Iglesiase eralennuk, pardal loomulikult laulik koos oma meeskonnaga.

Kuigi latiinotähe kontsert toimub alles homme õhtul, soovis mees veeta paar päeva kindlasti ka Tallinnas.

«Enrique soovis enne kolmapäevast kontserti lõõgastuda ning jalutada Tallinna vanalinnas,» pajatas kontserdi pressiesindaja Andri Maimets.

Elu24 uuris, kas Enriquel on plaanis osaleda ka täna õhtul Club Privés tema auks korraldataval Iglesiasiase pre-partyl «Orgia»?

«Ei oska öelda, kuid miski pole välistatud. Oleneb laulja meeleolust,» jäi Maimets kidakeelseks.  

Oma eelmise visiidi ajal Eestis, aastal 2007,  pidutses Enrique peale kontserti näiteks nii Club Hollywoodis, kui ka Privés.   

Saku Suurhalli uksed avatakse homme kell 18, soojendusartist Esmée Denters esineb kell 19.30, õhtu täht ise astub lavale kell 20.30.

Pärast kontserti on laulja koos oma tiimiga palutud lõõgastuma Club Hollywoodi, kus toimub igakolmapäevane Lady's Night.

Vaata pildigaleriid latiinotähe saabumisest Tallinnasse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles