Nuta või naera: Cosmopolitani 10 kõige halvemat seksinõuannet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist. Foto: SCANPIX

Uptown Magazine kogus kokku ajakirja Cosmopolitan kõige tobedamad seksinõuanded.

Nad ütlevad: Söö õhtust ja tee talle magustoitu!

Kuidas see kõlab: Saage diabeet!

Cosmo soovitas erinevaid maitseid, mida oma mehe kehal kokku segada. Proovi maapähklivõid ja mett või vahukoort ja šokolaadi. Kõlab magusalt tõesti... kuni sa langed suhkrukoomasse ja pead uued linad ostma, sest need kleepuvad plekid lihtsalt ei tule pesus välja.

Nad ütlevad: Näpista ta nibusid.

Kuidas see kõlab: Tee talle haiget!

Asi oleks ilmselt teistmoodi, kui nad oleksid kasutanud sõnu «näksi õrnalt» või «kõdita». Kuid nad kirjutasid «näpista». Näpistamine pole kunagi meeldiv tunne, rääkimata sellest, kui teha seda õrna koha peal.

Nad ütlevad: Kui mees seda kõige vähem ootab, pane käsi tema taskusse ja puuduta ta peenist!

Kuidas see kõlab: Tee kohvijärjekorras midagi tõeliselt kohatut.

Kuigi enamikul meestest pole väikse peenisekrabamise vastu suurt midagi, võivad sellel olla väga ebamugavad tagajärjed. Ütleme, et sa teed seda vahetult enne seda, kui ta peab ärikohtumisele või vanemate juurde minema. Sinu tegevuse järel võib telk püsti olla täiesti vales kohas.

Nad ütlevad: Suru ta peenis mõne ootamatu kehaosa vastu!

Kuidas see kõlab: Sul on seksikad küünarnukid, eksju?

Mõned kehaosade kombinatsioonid on loogilised, järele proovitud ja töötavad. Kui nendest eemaldud, läheb asi lihtsalt veidraks.

Nad ütlevad: Tee mehele massaaži ilma käsi kasutamata.

Kuidas see kõlab: Misasja?

Massaaž ilma käteta? See pole massaaž. See on ilutantsunumber. Veidrike etendus. Voodis ei meeldi see kellelegi.

Nad ütlevad: Seksige trennipallil.

Kuidas see kõlab: Seksige ja murdke kael!

Sest midagi pole seksikamat päeval täishigistatud treeningvahenditest, millele oma paljas keha panna ja siis sellelt maha kukkuda ja kõik oma kondid murda.

Nad ütlevad: Aja ta kuumaks ja siis külmaks. Hüppa kuuma vanni ja siis välja ning mängi jääkuubikutega tema genitaalidel.

Kuidas see kõlab: Anna talle gripp.

Asja postiivne külg on see, et kui ta juba haige on, veedab ta rohkem aega voodis. Mitte küll seksikalt, aga ta on siiski voodis.

Nad ütlevad: Mässi tema reite ümber vöö.

Kuidas see kõlab: Nüüd me lihtsalt leiutame jama.

Cosmo väitel surub reite ümber seotud vöö rohkem verd tema kubemepiirkonda. Kui su mees vajab sellised võtteid, et asi toimiks, on teil arvatavasti teisi probleeme, mis tuleks enne lahendada.

Nad ütlevad: Pane tema toidu sisse salaja seesamiseemneid või safranit.

Kuidas see kõlab: Mürgita oma kutti, et ta sind armastama hakkaks!

Tuleb välja, et seesamiseemnetes ja safranis leiduvad kemikaalid on afrodisiaakumid. Kuid kui sa pead mehe söögi sisse erilisi aineid segama, et ta sind erutavaks peaks, oleks aeg edasi liikuda.

Nad ütlevad: Käsi mehel ette kujutada, et su jalgevahe on nagu kella sihverplaat, ning palu tal suudelda erinevaid kellaaegu.

Kuidas see kõlab: Kui su vagiina näeb välja nagu kell, peaksid arsti juurde minema.

Erinevad nipid õpetamaks meest selles kohas manööverdama on normaalsed, kuid kui võtad kasutusele kellaajad, jätab see mulje, et sa ei suuda ära oodata, millal tund läbi saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles