Daniel Radcliffe: geiseksistseen oli midagi uut!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kill Your Darling» osatäitjad Michael C. Hall, Daniel Radcliffe, Ben Foster, lavastaja John Krokidas, Dane DeHaan, Erin Darke ja Jack Huston
«Kill Your Darling» osatäitjad Michael C. Hall, Daniel Radcliffe, Ben Foster, lavastaja John Krokidas, Dane DeHaan, Erin Darke ja Jack Huston Foto: SCANPIX

Näitleja Daniel Radcliffe pidi filmis «Kill Your Darling» homoseksi mängima.

«Harry Potteri» staar kehastab linateoses luuletaja Allen Ginsbergi, kes kohtab kirjanikke William Burroughsit (Ben Foster) ja Jack Kerouaci (Jack Houston) kolledžis pärast mõrva toimumist, vahendab E!News.

«See oli midagi uut. Kuid me filmisime selle stseeni umbes pooleteise tunniga, nii et kõik käis väga kiiresti. Mul polnud aega selle üle pikalt mõelda ja muretseda,» rääkis Radcliffe.

«[Režissöör] John [Krokidas] oli suureks abiks ja kirjeldas detailselt, mida ma erinevates staadiumites kogema hakkan,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles