Kuidas meeldis tänavune «Tujurikkuja»? Lisatud kõik videod!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujurikkuja 5
Tujurikkuja 5 Foto: CatapultFilms

Aastavahetusel lõbustas ETV eetris vaatajaid viiendat korda Ott Sepa ja Märt Avandi huumorisaade «Tujurikkuja».

Hea lugeja, milline «Tujurikkuja» sketš oli sinu arvates kõige parem? Mis valmistas pettumuse ja kas piirid said ületatud?

Esimeses sketšis kutsuti näitlejanna Ita Ever vaibale - teda süüdistati illegaalsete ainete tarvitamises. Nimelt olevat ta oma vanuse kohta liiga vitaalne. Daam sunniti purki pissima ja sealt leitigi näitleja sooritusvõimet parandavat ainet. Seetõttu anti talle ajutine lavakeeld. Ita kinnitas aga südantlõhestava kõne läbi, et pole keelatud aineid tarvitanud.

Teises loos tuli külla onu Heino ja räpaseid nalju täis pidusöök muutus väga pingeliseks. Selgus, miks on onu Heinode populatsioon Eestis katastroofiliselt vähenenud.

Kolmandas sketšis tabas Ott Sepp viimaks olustikusarja «Õnne 13» sügava essentsi. «Õnne 13» - 20 aastat ja mitte ühtegi sündmust!

Neljandas sketšis tähistati rõõmuteadet - Kristiina on alkohoolik!

Viiendas sketšis esines esmakordselt Eestis Jumal. Jumal pabistas veidi ja ettekanne ei tahtnud kuidagi välja tulla...

Kuues sketš viis vaataja operatsioonisaali, kus solgiti riigikeelt.

Seitsmendas sketšis laulsid Märt Avandi ja Ott Sepp hirmsatest Eesti kannatustest läbi ajaloo. Millal ometi nähakse, kui halb on olla eestlane? Külmad on ilmad...

Vaata videoid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles