Filmis meest suudelnud Matt Damon avas end geiteemadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Damon
Matt Damon Foto: Andy Kropa/AP

Näitleja Matt Damon tunnistas, et talle meeldivad teised mehed, kuid keeldub n-ö kapist välja tulemast. Jutud staari orientatsiooni üle läksid liikvele juba 1997.aastal filmi «Good Will Hunting» ajal, kus Matt mängis koos oma parima sõbra Ben Affleckiga, edastab Hollywood.com.

Intervjuus väljaandele Playboy tunnistas 42-aastane Damon, et ignoreeris kõmu. «Ma pole neid kuulujutte mitte kunagi eitanud, kuigi need solvasid mind päris tõsiselt. Ma lihtsalt ei soovinud sellega oma geisõpru solvata – nagu gei olemine oleks mingi k***di haigus. Olin väga kummalises situatsioonis.»

Damon lõpetas äsja HBO filmi «Behind the Candelabra» võtted, milles näeb Damonit oma meessoost kaasnäitlejaga suudlemas. «Meil mõlemal on väga palju geisõpru ning ma ei kavatse seda kuidagi nüüd kihva keerata.» Matt tunnistas, et stseen, kus ta teist näitlejat suudlema pidi, polnud tema jaoks just igapäevane asi. «Tulin basseinist, lähenesin lamamistoolil Michaelile ja suudlesin teda. Käsikirja järgi polnud see ühekordne suudlus – madistasime ikka nagu palliplatsil.»

Staar tunnistas, et õppis suudlemist Heath Ledgerilt, kes mängis filmis «Brokeback Mountain». Ledger ütles Damonile, et jõi enne Jake Gyllenhaali suudlemist ära pool klaasi õlut.

Vaatamata faktile, et Damoni ja tema abikaasa Luciana Barrosso peres kasvab kolm tütart ja üks kasutütar, ei pea mees paljuks oma kaasnäitleja oskusi avalikult kiita. «Michael on suurepärane suudleja,» tunnistas ta Playboyle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles