Kanada ansambel The Birthday Massacre esineb juulikuus Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen, Rainbow, Chibi, M.Falcore, O.E. ja Rhim ansamblist The Birthday Massacre
Owen, Rainbow, Chibi, M.Falcore, O.E. ja Rhim ansamblist The Birthday Massacre Foto: P.Wilson

31. juulil jõuab rokiklubisse Tapper Kanada üks tuntumaid moodsa elektroonilise muusika artiste The Birthday Massacre.


Torontost pärit The Birthday Massacre on tegutsenud ametlikult aastast 2000 ning võitnud viimase dekaadi jooksul publiku poolehoidu nii gootirokkarite kui synthpopi ridadest. Bänd ise nimetab end audiovisuaalseks projektiks, mis hõlmab erinevaid loominguvorme, sulatades need muusikažanrite ja kujutiste värvikaks seguks.

«Püüame kontserdil edastada mitmetahulise ja unikaalse elamuse, ühendades kujutavat kunsti ja helisid, moodi ja näitemängu. Meie loodud maailm ammutab jõudu emotsioonidest, mälestustest, satiirist, õudusest, romantikast, fantaasiast, nostalgiast ja tragöödiast.»

The Birthday Massacre on senise tegutsemisaja jooksul välja andnud kolm stuudioalbumit. Seni peamiselt Põhja-Ameerikas ja Euroopas esinenud bänd jõuab Eestisse esmakordselt «Walking With Strangers 2009» tuuri raames.

Piletid klubis Tapper toimuvale kontserdile tulevad müüki reedel, 17. aprillil kell 10:00 kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades hinnaga 325 krooni.

Piiratud koguses 275-krooniseid sooduspileteid müüakse reedest Tallinnas kaupluses Lasering (Pärnu mnt. 38) ja klubis Tapper (Pärnu mnt. 158g).


Uksed kontserdile avatakse kell 19 ja üritus on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles