Ööklubiärimees Sten-Erik Jantson laiendab haaret

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.
Klubi juhataja Sten-Erik Jantson kirgliku brüneti haardes
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo. Klubi juhataja Sten-Erik Jantson kirgliku brüneti haardes Foto: Viktor Burkivski

Ööklubiärimees Sten-Erik Jantson (28) suudab näiliselt justkui mängleva kergusega ühildada eraelu ja töö – ning uusi projekte käima tõmmata. Hiljuti jäi ta kaamera ette uue brüneti kaunitari Kerstin Koortiga ja ostis kahasse sõbraga legendaarse Tallinna peokoha VS Cafe, mis tuntud ka Võitleva Sõna nime all, kirjutab Kroonika.

«Mõtlesin, et vahepeal võiks klubinduse kõrval ka midagi muud teha,» sõnab Sten-Erik, kes kuulub Cathouse’i ja 777 – The Bank Club omanikeringi. «VS Cafe on aegade algusest minu üks lemmikkohti olnud. Ja kui sõber ütles, et praegu oleks võimalik see osta, vastasin, et loomulikult, väga lahe!»

Stenile on alati muljet avaldanud VS Cafe india köök, nüüd on nad sõbrast äripartneriga lisanud sellele ka vietnami köögi. Tegemist on ainukese kohaga Tallinnas, kus töötavad ka vietnamlasest kokad!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles