Affleck õpetas pisitütre saksa keeles vanduma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck
Ben Affleck Foto: WENN

Ben Affleck sattus hiljuti restoranis piinlikku olukorda, sest õpetas kogemata kolmeaastasele tütrele Violetile saksa keeles vandumise selgeks.

Kui Afflecki abikaasa Jennifer Garner kolmekuuse tütre eest hoolitses, suundus näitleja Violetiga mehhiko restorani sööma, kirjutab WENN.

Laps otsustas aga söögi isa sülle kallata ja Affleck hakkas vanduma, sai sõnasabast kinni, kuid muutis sõna saksakeelseks, mis polnud sugugi parem.

«Kõik see söök paiskus minu poole ja ütlesin «shhh...». Lootsin asja paremaks teha ja ütlesin «scheisse»,» rääkis näitleja. «Ma ei tea, kuidas ma selle sõna peale tulin, ma pole kunagi Saksamaal käinud.»

«Arvasin, et pääsesin katastroofist. Vaatasin ta poole ja ta küsis: «Mis on scheisse? Miks sa ütlesid scheisse?» Vastasin, et see on lihtsalt üks paha sõna, mis oli täiesti idiootlik tegu,» kirjeldas Affleck. «Ta lihtsalt lasi - scheisse, scheisse, scheisse, scheisse...  See muutus minu jaoks õudusunenäoks. Mu tütar vannub saksa keeles.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles