RETSEPTID: vaata, mida pakkus õhtusöögilistele Madis!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäevases saates «Õhtusöök viiele» võõrustas külalisi baarmen Madis Kuusik.
Madis on lõbus baarmen, kelle jaoks on baaris töötamine nii töö kui hobi, millega ta on tegelenud juba pea kümme aastat. Lisaks baaritööle meeldib talle nokitseda tehnika kallal ja muuta nii mõnigi vana asi oma kätega uuesti kasutuskõlblikuks. Madis armastab elus lihtsust, alustuseks on ta lihtne palgatööline, kes ei oma maju, firmasid ega autosid, ning ka tema tuleviku unistused ei ole seotud maise vara soetamise ja omamisega, vaid hoopis püsisuhte ja oma perekonnaga.
RETSEPTID
Esimene eelroog : Salat
Vaja läheb:
juust
sink
õun
majonees
veinitarretis
Valmistamine:
Segad kõik komponendid kokku ja serveerid.
Teine eelroog: Külm supp suitsulõhega
Vaja läheb:
suitsulõhe
keedetud peet
värske kurk
hapukurk
roheline sibul
till
keefir
Valmistamine:
Sega komponendid kokku ja serveeri.
Pearoog: Metsseapada
Vaja läheb:
sealiha
metssealiha
küüslauk
sibul
porgand
seened
tomat
Valmistamine:
Sealiha ja loomaliha ahju, maitsestatud küüslaugu ja sibulaga, hilejm pane porgand ka ahju. Prae ka seened ja tomat panni peal läbi ja serveeri.
Magustoit: Puuviljavaagen
Vaja läheb:
puuviljad
shokolaad
Contreanga marinaad
mündijäätise pall
värsked marjad
suhkur
Valmistamine:
Lõigu puuviljad ja pane need Contreanga marinaad. Vala sulatatud shokolaad vaagnasse, pane jäätisepall sinna ja purusta värsked marjad suhkrus.