Unistuste printsessid hakkavad Power Hit Radios kaassaatejuhtideks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin saatesarjast «Unistuste printsess»
Ketlin saatesarjast «Unistuste printsess» Foto: TV3

Juba täna võivad Power Hit Radio kuulajad rõõmustada, sest igal reedel hakkab traditsioonilises tutvumissaates Dateline külas käima üks naisterahvast kaassaatetejuht. Sel nädalal on tutvumissaatesse oodata Printsessi-Ketlinit.

«Unistuste printsessist» tuntud Ketlin on ise Power Hit Radio suur fänn ja ootab Dateline saates osalemist suure huviga. Kuulajatele lubab ta, et nalja saab ja et kõik kuulutused saavad soravalt ette loetud. Läbi raadioeetri tutvumine tundub Ketlinile põnev ja tema arvates tekitab pimekohting ainult positiivseid ja ärevaid tundeid.

 

DJ Marek Talivere juhitav tutvumissaade Dateline on Power Hit Radio eetris tööpäeva õhtuti, sel reedel saab Dateline saadet koos Ketliniga kuulata kl 17-20. Järgnevatel nädalatel on saatesse oodata ka teisi unistuste printsesse, kes koos Marek Taliverega tutvujaid läbi raadioeetri kokku viivad.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles