Spaahotell Saaremaa Valss

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saaremaa Spa Hotell Saaremaa Valss

Kastani 20, Kuressaare 93815
Hotelli registratuur: tel (+372) 452 7100, faks (+372) 453 9250
E-post: valss.admin@saaremaaspahotels.eu
Tervisekeskuse registratuur: tel (+372) 452 7155,
E-post: valss.ravi@saaremaaspahotels.eu
info@saaremaaspahotels.eu
www.saaremaaspahotels.eu

Spaahotell Saaremaa Valss oma paljude raviliikidega on kujunenud Saaremaa mudaravi traditsioonide kandjaks. Koduselt hubasena mõjuv Saaremaa Valss sobib eriti nendele klientidele, kes hindavad rahulikku puhkekeskkonda ja tõhusaid raviprotseduure. Tänu pikaajalisele kogemusele taastusravi valdkonnas on Saaremaa Valsi raviosakonna töötajad oma ala hinnatud spetsialistid, kelle hoole alla võivad kliendid ennast südamerahus usaldada.

Spaahotelli teeb eriliseks päris oma mineraalvesi, mida ammutatakse hotellikompleksi territooriumilt 502 meetri sügavusest. Mineraalvee igas liitris sisaldub 2,1 grammi organismile vajalikke mineraalaineid ja mikroelemente. Mineraalvett võib joogina kasutada nii ravi eesmärgil kui kiire ja tõhusa janu kustutajana.

Hotell
Spaahotelli Saaremaa Valss hotellitoad asuvad neljal korrusel moodsas hotellikorpuses ja moodustavad koos ravikorpuse ja spordikompleksiga ühtse tervisekeskuse. Hotellis on majutuskohti 150 inimesele (75 tuba). Nendest 67 on kahekohalised toad (9 neist abieluvoodiga), nõudlikumale kliendile 7 sviiti (1 saunaga) ja erivajadustega kliendile 1 invatuba. Tubades on WC, dušš, televiisor, raadio, telefon. On lisavoodi võimalus. Kõik toad on allergiavabad. Hotellis on 90kohaline restoran Kuurort ja baar.

Raviosakond
Raviosakonnas on suurt rõhku pandud mudaravile, peale selle pakume palju massaažiliike (käsimassaaž, aroomi- ja lümfimassaaž, veealune dušimassaaž), ravivõimlemist, pärlivanniprotseduure ürdiõlidega, mineraalvee- ja süsihappegaasivanni, veealust dušimassaaži, hambaravi, Charcot- ja tsirkulaardušši, füsioteraapilisi protseduure, liikumisravi saalis ja basseinis, osokeriidiravi, tselluliidi- ja armiravi, büstihooldust, laserravi, kunstiravi. Kompleksis töötavad suurte kogemustega arstid, kelle poole saab klient pöörduda kogu külastusaja vältel.

Lisateenused
Kättesaadavad on järgmiseid lisateenused: bowling'usaal, apteek, valuutavahetus, internetipunkt, kauplus-kohvik, pesumaja, saun, bassein (6x15 m, sügavus kuni 1.60 m), jõusaal ning konverentsisaal 24 inimesele. Konverentsisaalis on vajalikud abivahendid: grafoprojektor, diaprojektor, video, pabertahvel. Pakume auto ja jalgratta rentimise, hoiulaegaste kasutamise, transfeeri korraldamise ja Saaremaa ekskursioonidel osalemise võimalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles