Uuel hooajal ootavad «Kelgukoerad» külalisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijad Kõsta ehk Mait Malmsten (vasakul) ja Post ehk Ivo Uukkivi uurivad esimeses osas, miks tapeti ilukirurg.
Uurijad Kõsta ehk Mait Malmsten (vasakul) ja Post ehk Ivo Uukkivi uurivad esimeses osas, miks tapeti ilukirurg. Foto: Kanal 2

Reedel algab Kanal 2s krimi­sarja «Kelgukoerad» uus hooaeg, mille avaosas on ekraanil diivad Lundver ja Kivi ning kus edaspidi hakkab psühholoogi mängima Merle Jääger.


Sarja produtsendi Toomas Kirsi sõnul on põhitegelased samaks jäänud. Uurijatel Postil (Ivo Uukkivi) ja Kõstal (Mait Malmsten) ning nende ülemusel Kelgul (Kalju Komissarov) tuleb aga silmitsi seista psühholoogilisemate ja sotsiaalsemate muredega kui varem.



Kirss meenutas, et kui sari 2006. aastal alustas, tehti osa, milles Vene saatkond protestis pronkssõduri vastu. «Ja päris pronkssõdur viidi minema täpselt aasta pärast,» rääkis Kirss.


Algavagi hooaja valusaim teema puudutab kogu Eestit. Nimelt peab Kelk koondama kümme protsenti oma meeskonnast.



Kuuendas osas saabub politseijaoskonda tööle uus tegelane. «See on politseipsühholoog, keda mängib Merle Jääger. Tahame ta sarja sisse sulatada,» avaldas Kirss.



Sel hooajal näeb «Kelgukoertes» palju külalisnäitlejaid. Esimeses osas mängib Eve Kivi mõrvatud ilukirurgi abikaasat. Kirsi sõnul on Kivi ja Lundver Eesti kaks suurimat staari ning neid koos mängimas näha on suur au.



Avaosas mõrvatavat kirurgi mängib lavastaja Ingomar Vihmar ning neljandas ja viiendas osas teeb kaasa teatrikriitik Andres Keil. «Tahtsime anda võimaluse ka neile, kes tavaliselt lavastavad või arvustavad,» rääkis produtsent ning kiitis eriti Keili, kes mängib sarjas filmirežissööri.



Uutes osades saab Kirsi sõnul ka rohkem nalja – näiteks näeb Posti heitlusi suitsetamise mahajätmisel ja eetrisse jõuab sarkastiline lugu sellest, kuidas kohalikke mängufilme lavastatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles