Metsatöll “Kõva Kont”

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll "Kõva kont".
Metsatöll "Kõva kont". Foto: Plaadi esikaas

Metsatöll on Eestis saavutanud põhimõtteliselt kõik, mis bändil saavutada annab.

Tõsiselt. Ükski hevibänd pole meil kunagi nii kaugele jõudnud. Töllu kontserdid lähevad täismajadele ja vähe on patriootlikke üritusi, mis nendeta mööduvad.

Metsatöll on patriootiline, minemata rusuvalt pateetiliseks, ja jõuline, minemata agressiivseks. Stiilsed on nad igas mõttes. Eelmist albumit "Iivakivi" võis osta puust karbis, "Kõva Kondi" saab soetada maitseka tikandiga kaunistatud uhkes nahkkotis.

Kahest DVDst ja ühest CDst koosnevas komplektis leidub tunde seniavaldamata kuulamist-vaatamist. On mõjusad esinemised Rabarockil ja Märkamisajal, kontsert Soome klubis Nosturi. Ärgem jätkem kahe silma vahele ka rariteetseid ajaloolisi vaatamisväärsusi, nagu bändiproov solisti ja ängipillivirtuoosi Markuse keldris.

"Kõva Kont" on viimane Töllu oma kulu ja kirjadega album. Järgmised ilmuvad juba kõikvõimsa Universali käreda tütarleibeli Spinefarm all. Õnne sünnipäevaks ja edu! Eks julge metsatöllu rind ole ikka rasvane olnd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles