«Eesti otsib superstaari» saatejuhid ajavad oma asja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja saatejuhid on vennad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet.
«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja saatejuhid on vennad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet. Foto: TV 3

«Eesti otsib superstaari» viienda hooaja saatejuhid vennad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet tahavad laval ajada oma asja ning ei kavatse eelmistelt saatejuhtidelt šnitti võtta.

«Tegelikult ei ole neilt midagi õppida või üle võtta. Pigem on asju, mida mitte teha,» arutlevad vennad intervjuus portaalile Elu24. «Mida me kindlalt ei taha on see, et me ei taha teha Otti ja Märti, tahame teha Karli ja Henrikut. Ka ei taha Helet ja Evelini ning Ithakat ei taha teha,» räägivad mõlemad läbisegi.

Saateks on Karl-Andreas valmistunud sportlikult. «Mina käin jooksmas, iga päev 10-12 kilomeetrit.» Henrik leiab, et tema ei olegi valmistunud. «Ju siis üks on ja teine pole.» Karl pistab vahele:«Ma valmistun Henriku eest ka».

Mehed leiavad, et saate juhtimine ongi nende jaoks ehk ainuke variant superstaarisaate juures olla. «Pole muud varianti, sest me ei saa kohtunikuks ning osaleda ka mitte. Saatejuhi roll nõuab kõige vähem tegelikult,» seletab Karl ja lisab, et vähemalt pääsevad nad nüüd kohtunike kriitikast, kuid ilmselt saavad riielda produtsendilt või näiteks režissöörilt ning operaatorilt. «No tagasisidet saab,» muigavad mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles