Strippar-Marcole läks maal iseendast kalliks maksma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco teenis striptiisiga remondiraha.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco teenis striptiisiga remondiraha. Foto: Erakogu

Marco Tasane ehk Strippar-Marco otsustas, et ei hakka ainult televiisorit välja vahetama, vaid teeb kogu korteris remondi ära. Tema vastrenoveeritud toas on seinal üks eriskummaline maal - tema ja draakon. Selle saamisloost rääkis strippariametit pidav mees Kroonika kodu-erile.

«Kunagi avastasin, et siin Tartus on selline kunstnik nagu Eve Luik. Ta on fantaasiakunstnik,» alustas Marco intervjuus Kroonikale.

«Tead, ma nägin teda kunagi linnas, tal oli rebasekasukas ja tal see nägu oli nii imelik. Kümme aastat läks mööda - mul oli üks lillemaal - hästi tobe, sest mulle eriti ei meeldi lilled - ma ei tea, miks ma selle ostsin. Nii et see vajas väljavahetamist,» rääkis Marco oma maali saamisloost.

«Vaatasin, et Eve Luige maal «Katkenud lend» on galeriis müügil ja tahtsin hoopis seda - müüjalt sain Eve numbri, võtsin julguse kokku ja helistasin talle - tema aga ütles, et sel müügil oleval maalil ei ole hea enne, ning et ta teeb ise mulle maali. Ta üldse ei küsinud, et kas ja kui palju mul raha on,» seletas Marco.

«Ma läksin tema koju, ta tegi minust mingid pildid ja ma ütlesin, et ma tahan maalile veel draakonit ja õhtust taevast. Aga see maal oli selle aja kohta küllaltki kallis - 22 000 krooni. 2005. aastal sain kolmkümmend ja tegin endale kingituse selle maali näol - olin nii uhke selle üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles