Elmari tantsutelk Õllesummeril toob muusikat Matverest 2 Quick Startini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere 2002. aastal Tallinnas toimunud Eurovisiooni eel ja täna, 2012. aastal ümbermaailma reisil.
Marko Matvere 2002. aastal Tallinnas toimunud Eurovisiooni eel ja täna, 2012. aastal ümbermaailma reisil. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Terve rida tuntud kodumaiseid lauljaid astub üles Õllesummeril Elmari tantsutelgis. Täielikult eesti muusikale pühendatud alal esineb peale muusikakollektiivide ka Reet Linna oma tuntud telesaate vabaõhuversiooniga.

Aastaid eesti muusika päralt olnud Elmari tantsutelgis esinevad Marko Matvere & VLÜ, Apelsin, Regatt, 2 Quick Start, Laine, Paha Polly, Zorbas ja Uku Suviste. Igat festivali päeva alustab alal Laulame koos Reet Linnaga.

Esmakordselt valisid sel aastal ühe esineja alale ka Elmari raadio kuulajad. Paljudest kandidaatidest osutus valituks Uku Suviste, kes astub lavale kolmapäeval, 4. juunil.

Peaesinejatena astuvad Õllesummeril üles 4. juulil Alphaville, 5. juulil Mika ja 6. juulil Manic Street Preachers.

Eestikeelsetest projektidest on suurim Ivo Linna kontsert, millest võtavad osa kümme külalisesinejat. Ukraina kasakatega vürtsitatud show annab pealaval eesti-ukraina folkbänd Svjata Vatra.

Kokku on festivalil seitse eri muusikastiiliga lava. Kogu programm avalikustatakse Õllesummeri kodulehel järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles