Lonkava Konna hooaja avavad The Belka ja Sibyl Vane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane Foto: Adoline Wunck

Möödunud aastal edukalt esinejaid ja muusikasõpru võõrustanud Lonkava Konna kõrtsi hooaja avaüritusel astuvad üles The Belka ja Sibyl Vane.

Eelmisel aastal edukalt Pärnu kontsertpaikate tühimikku täitnud Lonkav Konn ootab muusikasõpru ka sellel suvel ja sügisel. 8. juunil toimuval avaüritusel annavad üle pika aja Pärnus kontserdi täiskoosseisus The Belka ja hetke üks edukamaid kohalikke bände – Sibyl Vane.

Hiljuti Läti plaadifirmaga plaadistuslepingu sõlminud Sibyl Vane´il on käimas tõeliselt kiired ajad. «Sibyl Vane astus Pärnus üles viimati eelmise aasta lõpus, kui tasuta tänukontserdiga tähistati Noortebändi tiitlivõitu. Vahepeal oleme käinud end tutvustamas üle Eesti teistes linnades ja põiganud ka piiri taha, seega väga pole olnudki aega ja võimalust siin esineda. Seda enam on see kontsert meie jaoks väga oluline. Kuna suveplaanid on meil praegu peamiselt seotud Läti suurimatel muusikfestivalidel Positivus ja Summer Sound ülesastumisega ning albumi materjalide ettevalmistamisega, siis on tore teha peatus ja vinge kontsert enne seda ka kodusemas keskkonnas,» räägib bändi asjaajamisi kureeriv bassist Heiko Leesment.

Õhtu peaesinejaks on viimati jaanuari lõpus Pärnus üles astunud The Belka, kes ilmselt pole võõras ühelegi muusikasõbrale, kes vähegi siinse muusikaeluga kursis. «Tõesti, on kuidagi nii läinud, et me pole Pärnus vahepeal esinema trehvanud, aga seda enam on hea meel suve algust tähistada ühe korraliku mölluga,» nendib bändi liider Ivo Orav ehk Belka.

Lonkava konna hooaja avapidu algab reedel, 8. juunil kell 22.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles