Katherine Heigl: ma pole suu peale kukkunud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Knocked Up». Fotol Katherine Heigl ja Seth Rogen
Kaader filmist «Knocked Up». Fotol Katherine Heigl ja Seth Rogen Foto: AP / Scanpix

Seriaali «Grey anatoomia» staar Katherine Heigl on tuntud oma otsekoheste väljaütlemiste poolest.

Ka oma värskeima filmi «Knocked Up» (Kõht ette) kohta avaldas ta valjuhäälset kriitikat, vahendab Wenn.

 

«Olen alati öelnud otsekoheselt välja, kui mulle mingi asi ei meeldi. «Knocked Up» on minu arvates seksistlik. Mul oli seda filmi raske teha ja tegelikult ei meeldi see mulle üldse,» lausus näitlejanna.

 

Heigli sellised kommentaarid aga ajasid filmitegijad tagajalgadele. Staar kaitses ennast, öeldes, et ta pole kunagi suu peale kukkunud olnud.

 

«Nii avalikkus kui ka ajakirjandus on mulle juba ammu otsekohese väljaütleja sildi külge kleepinud. Mul on õigus oma arvamusele. Kui mulle mõni asi väga meeldib või üldse ei meeldi, siis annan sellest  ausalt teada. Ma ei arva, et selles midagi valesti oleks,» selgitas näitlejanna.

 

Lugenud ajakirjanduses avaldatud märkusi, mis väidetavalt tulid tema suust, lausus Heigl, et need polnud tegelikult nii mürgised ega ka nii leebed.

 

Heigl mängis filmis «Knocked Up» teleajakirjanikku, kes üheöösuhtest rasedaks jääb. Näitlejannale maksti selle osatäitmise eest kuus miljonit dollarit (63,6 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles