Kristiine Supermodelli finaali lisavad vürtsi viis jokkerit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Supermodelli võistlusesse lisatakse jokkerid!
Kristiine Supermodelli võistlusesse lisatakse jokkerid! Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Kristiine Supermodelli konkursi finalistid astuvad 13. mail Kristiine Keskuses rahva ette Emadepäeva kontsertil.

Finaali pääsesid viis rahvahääletusel enim hääli saanud tüdrukut: Kärol Kibena (Tartumaa), Ester Karuse (Valgamaa), Jane Pall (Lääne-Virumaa), Claudia Traumann (Saaremaa) ja Eleen Laasner (Raplamaa).

Et lisada modellikonkusile põnevust ja pinget, valiti korraldajate poolt finaali ka viis jokkerit nende 347 tüdruku seast, kes Kristiine Supermodelli konkursil osalesid. Jokkeriteks on Ilme-Liina Raidma, Alissa Rozkevits, Olga Krõlova, Elina Netshajeva ja Svetlana Bondarenko.

«Usun, et jokkerite sissetoomine annab kindlasti võistlusele särtsu juurde ning tõstab üldist taset», lisab modellikonkursi žüriiliige ning modelliagentuuri Living Models asutaja Evelyn Mikomägi.

Kristiine Keskuse Täismaja külastajate silmarõõmuks astuvad tüdrukud pühapäeval 13. mail üles moeshowga emadepäeva kontserdil, kus esinevad Getter Jaani ja Ott Lepland.

Finaalis väljalangejaid pole ja Facebooki konto omanikud võivad oma lemmiku kasuks kuni 3. juunini hääle anda.

Võitja, kes on jooksval hääletusel kogunud selleks ajaks kõige rohkem hääli, kroonitakse esimeseks Kristiine Supermodelliks, kes kuulutatakse välja 4. juunil.

Hääli saab anda ja reality showd saab jälgida Kristiine Supermodelli ametlikul kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles