Eestis tagaotsitav Galojan aitab Londoni meeri tagasi ametisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Elu24.ee fotomontaaž

3. mail hakkavad londonlased endale uut linnapead valima - Ühendkuningriikide pealinnas redutav poliitik-raiskaja Anna-Maria Galojan soovitab neil aga lähitulevikuski leppida praeguse meeri Boris Johnsoniga, kelle veenvus ja huumorimeel on talle hea mulje jätnud.

Galojan on otsustanud Johnsonit valimisvõitluses aidata ning see peaks neiu sõnul mehele loodetavasti võidu tooma, kirjutab Õhtuleht.

Euroopa ühe tähtsaima keskuse juhiks ehk Londoni Savisaareks kandideerivad konservatiive esindava praeguse linnapea Boris Johnsoni kõrval leiboristide kandidaat ja Londoni esimene meer aastast 2000 Ken Livingstone ning liberaalide esindaja Brian Paddick.

Boris Johnsoni kiidab Galojan Eesti meediale kui suurepärast suhtlejat, kes leiab kõigiga ühise keele, kinnitades, et noorimale meerikandidaadile on omane veenev ja humoorikas esinemislaad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles