Galerii: Michael Bublé keeras publiku ümber sõrme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul andis Tallinnas kontserdi kolmekordne Grammy auhinna võitja, Kanada laulja Michael Bublé.

Laulja saabus siia «The Crazy Love Tour» maailmaturnee raames ning astus 6000 inimese ette lavale koos 13-liikmelise bändiga, soojendajaks USA-st pärit Naturally 7.

Bublé šõu oli soe, lõbus, lihtne ja vahetu, staar ise veidi ninakas ja jutumaias. Enamus mehe naljadest puudutasid ühel või teisel moel seksi, mis tundus suurele osale kohale tulnud publikust vägagi peale minevat.

Suurepärase ja meeldejääva kontserdiga sai Bublé igaljuhul pealtnäha mängleva kergusega hakkama, väga harva, kui mõni staar paneb istekohtadega kontsertsaali publikumi oma kohti hülgama ja ennastunustavalt kaasa elama ning seda juba šõu keskel. Täismaja kohta oli kogu saali peale istujaid vaid ehk käputäis.

Staar lubas kontserdi alguses pidu ja selle ta ka korraldas. Sealjuures ei teinud mees ega temaga koos musitseerinud bänd mingit hinnaalandust igale lavalt kõlanud noodile.

Kontserdil kõlasid muuhulgas: «Cry me a river», «All of me», «At This Moment», «Everything», «I've Got the World on a String», «Crazy Love», «Georgia on my Mind», «Home», «Save the Last Dance for Me», «For Once in My Life», «Billie Jean», «Twist and Shout», «All I do is dream of you», «How Sweet It Is (To Be Loved by You)», «Feeling Good», «Haven’t met You Yet» jpm.


Klikka galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles