Kas «Eesti tippmodelli» kohtunikud tegid õige otsuse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest «Eesti tippmodell»
Kaader saatest «Eesti tippmodell» Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» järgnes üks draama teisele. Lahkuma pidi Mari.

Esmalt üllatati tüdrukuid sellega, et poseerima pidi vaid teksade väel. Ksenja ja Keiu jaoks oli tegemist ületamatu ülesandega ja nad lasid endale tuua rinnakatted. Keiu ei põdenud seetõttu, et tal endal oleks midagi topless-pildistamise  vastu, vaid talle valmistas muret poiss-sõbra halvakspanu.

Ülejäänud tüdrukud arvasid, et nude bra kasutamine oli teiste suhtes ebaõiglane. Ksenja ja Keiu poseerisid palju julgemalt ja mugavamalt, samas kui teised pabistasid rohkem. Keiu arvas aga, et oma viga, et vastavat soovi ei avaldanud.

Tüdrukutele tuli külla toitumisspetsialist Ott Kiivikas, kes andis karmi, kuid õiglase hinnangu neidude menüüle. Ta tegi teatavaks ka kohtunike käsu, et need, kes suitsetavad, ei tohi kuni saate lõpuni suitsu teha. See vihastas mõne tüdruku päris korralikult välja.

Fotosessioon toimus vee all ja kõige raskemaks osutus ülesanne Adelinele, kes kardab vee all olemist väga. Keiu ja Ksenja jaoks oli see samuti raske. Ksenja avaldas muljet aga sellega, et nägi fotosessioonil kõvasti vaeva. Mari paistis taas motivatsioonipuuduse käes vaevlevat ja fotograaf ei saanud aru, kas ta üldse tahab seda teha.

Vaheauhinna sai Triinu, kellel õnnestus topless-pildistamine kõige paremini. Vee all tegi parima pildi Lisann. Kõige halvemad pildid tegid Xena ja Adeline, kes jäid kõrvale järgmisest ülesandest Londonis. Kohtunikud otsustasid koju saata halva suhtumisega silma paistnud Mari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles