Veebireporter: mis on Sinu elu jaburaim temp?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Ilm läheb tasapisi soojemaks ning kevad muudab rahva kelmikalt vallatuks. Kanal 2 veebireporter toob vaatajani kevadise valiku kaaskodanike pöörastest juhtumitest.

Dima: Kõige lollim asi, mis ma nooruspõlves teinud olen, oli üks väga suur pidu. Eelmisel aastavahetusel jooksin täiesti paljalt Veenuse juurest Vabaduse väljakuni.

Liisa: Mu sõbranna ei suutnud kontsadega enam olla ja mõtles, et hea mõte on võtta kingad jalast ära ja kõndida kesklinnas paljajalu lume sees.

Kel: Kord jõin oma korteris ja vanemad tulid külla. Olin väga purjus. Lamasin voodis ja oksendasin ning siis nad tulidki.

Piret: Nooruspõlves olin nahaalsem ja julgem. Olen ööklubis täiesti võõrale inimesele teinud täiesti suure arve. See käis niimoodi, et noormees istus baarileti ääres ja meie sõbrannaga olime teisel pool baariletti ning ütlesime baarmenile, et ta on meiega ja võtab oma arvele meie joogid.

Kristina: Olime sõbrannaga kodus ja meil oli hästi igav. Youtube'is on video «Sittin' on The Toilet», kus üks mustanahaline naine istub vestupoti peal ja laulab «Sittin' on The Toilet». Sõbranna ütles, et ma teen seda nii hästi järele. Istusin oma WC-poti peale ja tegin seda järele. Sõbranna filmis ja panin selle Facebooki üles. Järgmine hommik vaatan, et hästi palju kirju ja teateid ja ehmatasin, et mis toimub. Mõtlesin, et issand jumal, kas keegi on surnud. Siis vaatasin, et mind oli Elu24 saadetud.

Ari Matti: Kui olime Lätis spordilaagris, jooksime sõbraga alasti läbi konverentsikeskuse, kus käisid mingid tõsised intervjuud. Me olime täiesti kained. See idee tuli kuidagi kihlveo käigus ja väga lõbus oli.

Mattias: Alustasin pidu Tartus ja lõpetasin Kuressaares. Tegin silmad lahti ja vaatasin, et magan küüni katusel heina keskel. Vaatan, taskus on 500 krooni. Ajasime meremeestega juttu ja tagasi Tartusse. Ise mitte midagi ei mäleta.

Vilen: Kõik hetked on fantastilised. Kõik sekundi murdosad, kõik on viimase peal. Isegi praegu. Peale teie tajun ma kogu universumit.

Vaata Reporter.ee videot:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles